Efficture Virke - Administrations-system för skogsråvara

Efficture Virke är ett lättanvänt administrations-system för 
skogsråvara som effektiviserar och förenklar hanteringen av virkesaffärer. 

Läs mer här


Känns följande välbekant?

 
Du sliter väldigt hårt för att vara en framgångsrik företagare?
 
Tiden räcker inte till, och du hinner inte med alla de där viktiga sakerna du och ditt företag egentligen skulle behöva göra?
 
Du har svårt att hantera och utnyttja all information på bästa sätt.
 
 

Vad Efficture kan göra för dig

Efficture erbjuder professionell hjälp med att implementera och använda nödvänding Informations- och kommunikations-teknologi (IKT) för att göra dig och ditt företag ännu mer digitaliserat, automatiserat och effektivt.
 
Efficture är en pålitlig och långsiktig partner som hjälper till där det verkligen behövs och ger ett värde till dig och ditt företag.
 
Resultatet är att du får mer tid över till andra viktiga saker, och kan utveckla ditt företag samtidigt som du har din fritid ifred.
 
Mer information om Efficture och vad vi gör hittar du under OM och TJÄNSTER.
 

Nyhetsmeddelanden

 
  • Nykvist Skogs AB beskriver hur de använder Efficture Virke Här kan ni läsa hur en av våra första kunder använder sig av Efficture Virke som en central del i sin digitalisering strategi: https://be-digital.se/case/nykvist-skogs ...
    Inlagd 28 okt. 2019 03:59 av Thomas Svensson
  • Mikael Larsson förstärker Efficture AB Mikael Larsson (Micke) började hos oss här på Efficture AB den 1 April 2018. Jag känner personligen Micke sen lång tid tillbaks (1999) och har haft äran att jobba med ...
    Inlagd 9 apr. 2018 23:46 av Thomas Svensson
  • Efficture först med att använda papiNet i produktion Efficture omnämnt i SDCs kund tidning login. Hela tidningen hittar ni här.
    Inlagd 8 dec. 2017 00:59 av Thomas Svensson
Visar inlägg 1 - 3 av 31. Visa mer »
 

Social media

Gillar du vad Efficture har att erbjuda, vill följa oss och dela med dig till dina vänner? Gilla då gärna Efficture på Facebook.